تمام جهان هستی درون توست! این یه جمله سنگین، زیبا و پر از قدرته.
مبحثی داریم به نام دیتا و در جای دیگه بهش باور هم میگن. دیتا از باور خیلی کلیتر و اساسیتر هست. وقتی که مسئلهای دیتا رو درک کنین و بدونین که دیتاها زندگی ما رو خلق میکنن خیلی از مفاهیم مثل جهان آینه درون ماست و یا دنیای درون ما، دنیای بیرون ما میسازه رو بهتر و کاملتر درک میکنین و متوجه میشین که دیگه اتفاقات زندگی تقصیر شما نیست.
در رابطه با پرسشی که مطرح شد با این عنوان که در اطرافیانمون انسانهای حسود هستن به این معنی ست که من هم حسود هستم؟ اما من که حسود نیستم.
ما پر از دادهها و دیتاهای هستیم که از کودکی تا به الآن در ذهن یا ضمیر ناخودآگاهمون ثبت و ذخیره شدن.
دانلود و شنیدن پادکست
دیتا یعنی چه؟
هرگونه اطلاعاتی که در حافظۀ کامپیوتر یا گوشی موبایل و یا هر وسیلۀ الکترونیکی ذخیره بشه بهش دیتا میگن.
دیتا یعنی اطلاعات خام.
دیتاها و دادهها از ورودیهای اون سیستم کامپیوتری وارد میشن. مثلاً ما در گوشی موبایلمون یکسری عکس، فیلم، آهنگ و متن داریم. همۀ اینا چجوری وارد گوشی ما شدن؟ توسط ورودیهایی مثل تایپ کردن که اطلاعات رو توسط انگشتان ما از ذهنمون به داخل گوشی وارد میکنن.
هر چیزی که در گوشی لپتاپ ما ذخیره میشه، دیتاست. این دیتاها در حافظۀ گوشی یا لپتاپ در قالب صفر و یک ذخیره میشن که وارد این موضوع نمیشیم.
فقط در همین حد بدونین کافیه.
حالا همین مفهوم رو در ذهن انسان تصور کنین. وقتی که میگیم ذهن ما پر از دیتاهایی ست که هر لحظه کار میکنن و یکسری احساسات ما رو ما فعال میکنن، متوجه بشین که منظورم چی هست؟
البته منظورم این نیست که انسان هم مثل گوشی موبایل یا لپتاپ هست. نه ذهن انسانها خیلی فراتر و پیچیدهتر هستن. فقط برای اینکه موضوع رو درک کنین و متوجه بشین که چرا باید پاکسازی کنیم این موضوع رو توضیح دادم.
یا وقتی میگیم که جهان بیرون آینه درون ماست. منظورمون یعنی چی؟
این دیتاها و اطلاعات خام توسط حواس پنجگانه دریافت، ذخیره و ثبت میشن. حتی اگه یادمون هم بره به معنای پاک شدن نیست. فقط دیگه در سطح خودآگاه ما قرار نداره. ما حتی در خواب هم چیزهایی رو که توسط حواس پنجگانه درک میشه رو دریافت میکنیم.
همیشه و هر لحظه دیتاها در ما ذخیره میشن.
چرا این اتفاق میافته؟
دیتاهایی که در ذهن ما ذخیره میشن، باعث میشه تا ما به سمت انجام یک سری از کارها هدایت بشیم. در طول روز، دوست داریم که یک سری از کارها رو انجام بدیم. مثلاً هوس میکنیم که چیزی بخوریم یا جایی بریم. تمام اینا به خاطر این هست که در ذهن ما دیتاهایی وجود داره که ما رو به سمت چیزی هدایت میکنه تا اون اتفاق به وجود بیاد و ما به خواستههامون برسیم.
ما به سمت چیزهایی هدایت میشیم که از اون جنس خواسته در ما دیتایی وجود داشته باشه. در نتیجه در پشت تمام احساسات ما یک سری تجربیاتی وجود داره که توسط حواس پنجگانه ذخیره شدن و بعد به سمت انجام کاری هدایت میشیم و اقدام میکنیم.
تمام این موارد رو هر روز ما در زندگی تجربه میکنیم. فقط چون دقت نمیکنیم، ناآگاه هستیم و نمیدونیم علت تمام اتفاقات زندگی ما چی هست.
مثالهایی برای روشن شدن موضوع
مثلاً ما هوس میکنیم که سبزی پلو بخوریم. چون یک سری دیتاهایی در ما وجود داره که فعال شدن . با دیدن مثلاً سبزی به یاد سبزی پلو میافتیم و هوس میکنیم که سبزی پلو بخوریم و بعد چون دیتاها فعال شدن ما به سمت خوردن سبزی پلو هدایت میشیم.
مثال دیگه ورشکستگی.
از کودکی افراد ورشکسته رو دیدیم یا مثلاً شنیدیم که پدرمون میگه پول که از یک حدی بیشتر بشه، آدم زمین میخوره. تمام این مطالب رو ما شنیدیم و دیتاهای اون در ذهنمون ذخیره و ثبت شدن. الآن که بزرگ شدیم یکسری اقدامات و عملهایی رو انجام دادیم که بیشتر اونا به صورت ناخودآگاه هست ولی به هر حال با انجام دادن اون کارها و اقدامات به سمت ورشکستگی هدایت شدیم. این مثالها مصداق بارز جملۀ جهان آینه درون ماست.
حتماً در درون ما برنامه و دیتایی وجود داشته که باعث شده تا چنین چیزهایی رو در زندگی خلق و تجربه کنیم. این دیتاها یا از اطرافیان به ما رسیده یا از طریق فیلم، سریال و یا تخیلاتی که خودمون انجام دادیم.
در مورد مثال سبزی پلو، اگه ما هیچ وقت سبزی پلو نمیخوردیم و یا حتی نمیدیدیم هیچوقت نمیتونستیم هوس چنین غذایی رو داشته باشیم. مثل بسیاری از غذاهایی که در کشورهای دیگه مصرف میشه اما چون ما ندیدیم و نشنیدیم هیچ وقت هوس نمیکنم.
احساسات منفی ما چچوری شکل میگیرن؟
در پاسخ به سؤال مطرح شده. ممکنه که ما سریالی رو دیده باشیم که در اون حسادت کردن وجود داشته و ما با دیدن اون سریال دیتای حسادت رو در ناخودآگاهمون ثبت و ذخیره کرده باشیم.
در کودکی در مورد حسادت و دروغ و یا هر صفت منفی دیگه چیزهای زیادی شنیدیم و در ناخودآگاهمون ثبت شده. در نتیجه در بزرگسالی به سمت کسانی که این خصوصیت رو دارن، گرایش پیدا کردیم. بعد از چند سال اطرافیانمون پره از آدمهای دروغگو و حسود و…
ما نمیدونسیم که چرا این افراد در زندگی ما هستن.
جواب سؤال رو الآن متوجه شدیم که از کجا ناشی میشه. هیچ کدوم از این موارد تقصیر ما نیست که چنین اتفاقی در زندگی ما افتادن؛ اما حالا که متوجه شدیم به وسیلۀ پاکسازی کردن، میتونیم تمام دادهها و دیتاهای اشتباه و مخرب رو پاکسازی کنیم تا دیگه چنین چیزهایی در زندگیمون خلق نشن.
برای عمیقتر شدن موضوع
اگه مدتی ست که پاکسازی میکنین و تا حدودی مشکلاتتون رو حل کردین. اما در چند مورد هنوز مشکل دارین و نمیدونین که چجوری میتونین مشکلات و چالشهاتون رو حل کنین. بهتون پیشنهاد میکنم که در کارگاه آنلاین هواپونوپونوی پیشرفته شرکت کنین. این دورۀ هنوز تمام نشده. فعلاً 14 جلسه و 7 فایل پرسش و پاسخ و 3 پیوست در این دوره قرار دادیم. عزیزانی که شرکت کردن نتایج خوب و عالیشون رو میتونین در بخش نظرات همین دوره مطالعه کنین.
کارگاه آنلاین هواپونوپونو پیشرفته
هنر باشکوه زیستن در رابطه با زندگی و زندگی کردن هست. شاید فکر کنین که زندگی کردن و زندگی که باورهای مخرب و سمی نداره که بخواهیم پاکسازی کنیم. هنگامی که پرسشنامۀ مربوط به این دوره رو پاسخ میدین. متوجۀ باورهای بازدارندهای که در ضمیر ناخودآگاهتون ثبت و ذخیره هستن میشین. تمامی اون باورهای مخرب و اشتباه رو شناسایی و استخراج میکنیم. بعد با جایگزین کردن باورهای درست و سازنده یک زندگی ایدهآل وعالی رو برای خودتون میسازین.
این دوره یکی از جهان بینیهای هواپونوپونو هست. دورۀ رایگان مسئولیت پذیری 100 درصد که از سری دورههای زندگی با هواپونوپونو ست یاد میگیرین که اشتباهات و کاستیهای زندگی ما تقصیر هیچ کس نیست. به جای اینکه به دنبال مقصر بگردیم و در جایگاه ضعف و قربانی بودن قرار بگیریم. در جایگاه قدرت تمام مسئولیت زندگیمون رو قبول میکنیم. با پذیرش مسئولیت میتونیم ناظر بر زندگی باشیم و انتخابها و تصمیمهای درستی بگیریم و یک زندگی باشکوه رو تجربه کنیم.
دورۀ رایگان مسئولیت پذیری صددرصد
متشکرم ، عالی
موفق باشید🌺
ما به سمت چیزهایی هدایت میشیم که از اون جنس خواسته در ما دیتایی وجود داشته باشه.
عالی بود
اتفاقات زندگی امون تقصیر ما نیست.
این جمله آدم رو از حس خود سرزنشگری رها میکنه
مطالب عالی بود کنترل. رودی وپاکسازی دیتاها
من همیشه برای خودم این مثال رو میارم که :توی یه جایی که نور مناسبی نداره اگر کسی در حال جارو برقی کشیدن باشه دقیقا نمیدونه که چه چیزهایی رو داره جارو میکنه اون اشیا و آشغال هایی رو که درشت تر باشن ممکنه ببینه و بدونه چی هستن ولی اون اجزای ریزتر رو که داره جارو میکنه نمیبینه و بهشون آگاه نیست. حالا وقتی که آشغال های اون میشه ی جارو برقی رو بریزه بریزه بیرون و آنالیزشون کنه توی یه محیط روشن تر ، دقیقا میدونه که چه جزییاتی دارن.دیتاهای ما هم به همین صورت وارد ناخودآگاهمون شدن… ادامه دیدگاه
سلام. مغز انسان از دو بخش تشکیل شده بخش خودآگاه و بخش ناخودآگاه. ناخودآگاه در سن 1تا7 سالگی توسط جهان بیرون از راه حواس پنجگانه بخصوص دیدن و شنیدن پر و ساخته میشه که بخش اعظم شخصیت ما رو شکل میده و حدود 95درصد از تصمیمات و انتخابهای ما براساس اون گرفته میشه و در واقع در زندگی تجربه میکنیم پس ما چه بخواهیم و چه نخواهیم محکوم به تجربه کردن اون هستیم مگر اینکه دوباره بیایم ضمیر ناخودآگاه خودمون رو بازنویسی و پروگرام کنیم. پس جهان هستی آن چیزی را به ما نشان میدهد که در درون ماست ما… ادامه دیدگاه
درود و سپاس❤️
بسيار عالی
عالی
عالیه
متاسفم
لطفا مرا ببخش
متشكرم
دوستت دارم
من خودم را مي بخشد
ما موجوداتي پيچيده و در عين حال بسيار ساده هستيم كه فقط كافيه وروديهامون رو كنترل كنيم تا زيباترين زندگي رو براي خودمون خلق كنيم. ممنون براي گسترش آگاهي🙏🏻
مرسی
خدا رو شكر بخاطر وجود شما 🌹
بسيار عالي بود استاد واقعا ممنون از اطلاعاتي ك دراختيارمون ميزاريد
مثالتون خیلی قشنگ بود اگه ما تا حالا سبزی پلو نخورده بودیم و نمیدونستیم چیه هوس هم نمیکردیم
بسیار عالی بود
بسیار عالی بود
خیلی توضیحاتتون رو دوست داشتم .و واقعا انسان خیلی پیچیده هست.و بنوعی همه ی ما بیگناهیم در مورد زندگیمون.و ناخواسته به سمت ماجراهایی پیش میریم که در واقعیت دوست نداریم.
کپی شده از: https://yasinrahmani.com/universe-is-in-you/
بسیار خوب وعالی 🙏🙏
ممنون استاد بزرگوار بابت این پادکست 🌺🌺🌺🌺
ممنون بابت این پادکست🙏
خدارو شکر که هر روز اگاهیهای جدزد و مفیدی رو از سایت شما دریافت میکنم
سپاس فراوان 🌺
چقدر زیبا توضیح دادین. خداروشکر برای این آگاهی ها و برای حضور شما در مسیر زندگیمن🌹