در این مقاله در مورد کتاب پتانسیل پنهان صحبت میکنیم. چند نکته مهم از این کتاب رو کاملاً براتون توضیح میدیم. در این کتاب تاکید شده که همه میتونن کارهای بزرگی انجام بدن. اما چگونگی اون رو در همین مقاله توضیح میدیم تا کاملاً متوجه بشید. این کتاب نوشته آدام گرانت، یک روانشناس سازمانی و استاد دانشگاه وارتون هست و در این کتاب با عنوانهای دیگری مثل توانمندیهای نهان نیز توی بازار منتشر شده.
کتاب پتانسیل پنهان نشون میده که همه میتونن کارهای بزرگی انجام بدن، نه فقط نابغهها و ستارهها.
پتانسیل پنهان یه چارچوب سهبخشی برای توسعه مهارتهای شخصی، حفظ انگیزه بلندمدت، و طراحی سیستمهای فرصت ارائه میده که به هر کسی اجازه میده تا رشد کنه، یاد بگیره، و به بالاترین سطح برسه.
اینجا چند نکته مهم از این کتاب رو بهتون میگم. فقط این رو بدونید خوندن این نکات به معنی خوندن کل کتاب نیست. بلکه اگه دوست داشتید، حتما این کتاب رو خریداری کرده و کامل مطالعه کنید.
برای خرید نسخه چاپی این کتاب از دیجی کالا روی لینک زیر بزنید:
خرید کتاب پتانسیل پنهان از دیجی کالا
قبل از احساس آمادگی، شروع کن!
برای رشد در زمینه توسعه فردی، باید کارهای جدید رو قبل از اینکه احساس آمادگی کنی، شروع کنی. این کار باعث میشه که از منطقه راحتی خودت خارج شی و به چالشهای جدید برخورد کنی.
این چالشها میتونن بهت کمک کنن که مهارتهای جدیدی یاد بگیری و خودت رو بهبود بدی. چند مثال از افرادی که با شروع قبل از آماده شدن شروع کردن و موفقیتهای بزرگی کسب کردن.
اسامی افراد موفق در کتاب پتانسیل پنهان
- موریس آشلی، اولین استاد شطرنج سیاهپوست تاریخ، که با شروع به بازی کردن شطرنج در پارکهای هارلم، تونست تیم مدرسهاش رو به قهرمانی ملی برسونه و بعد خودش هم استاد شطرنج بشه.
- سارا بلیکلی، بنیانگذار شرکت Spanx، که با شروع به فروش لباس زیر شکل پذیر بدون هیچ تجربهای در صنعت پوشاک، تونست یک میلیاردر خودساخته بشه.
- جیمی فاکس، بازیگر و خواننده مشهور، که با شروع به کمدی کردن در کلوپهای شبانه بدون هیچ آموزشی، تونست یک اسکار و یک گرمی ببره.
چند راهنمایی برای شروع انجام یک کار حتی زمانی که آماده نیستی:
- به خودت اجازه بده که اشتباه کنی. اشتباه کردن یک فرصت برای یادگیری و رشد هست. نباید از اشتباه کردن بترسی یا خجالت بکشی. بلکه باید از اشتباههات یاد بگیری و بهتر بشی.
- خودت رو توی چالش قرار بده. برای شروع قبل از آمادگی، باید به خودت چالشهایی بدی که کمی بیشتر از توانت باشن. این چالشها میتونن بهت کمک کنن که از حدود خودت فراتر بری و مهارتهای جدیدی کشف کنی.
- از دیگران کمک بگیر. شروع قبل از آمادگی یعنی اینکه بتونی از دیگران کمک بخوای و از تجربهها و نظراتشون استفاده کنی. باید از افرادی که میتونن بهت یاد بدن، راهنمایی بگیری و از انتقادات سازندهشون بهره ببری.
پیشرفت، گاهی مثل چرخیدن توی دایره به نظر میرسه!
این حس طبیعیه که گاهی فکر کنی که داری توی دایره میچرخی و پیشرفتی نمیکنی. ولی این نشونهای از این نیست که باید کار رو ول کنی. بلکه نشونهای از اینه که داری یاد میگیری و تجربه میکنی. باید ادامه بدی و از خطاهات خودت یاد بگیری. این کار میتونه بهت کمک کنه که انگیزهت رو حفظ کنی و به هدفهات برسی.
باید ادامه بدی و از خطاهات خودت یاد بگیری. این کار میتونه بهت کمک کنه که انگیزهت رو حفظ کنی و به هدفهات برسی. این بخش از کتاب پتانسیل پنهان چند مثال از افرادی رو اورده که با ادامه دادن به کارشون، پیشرفتهای عظیمی کردن. مثلا:
مایکل جردن
یکی از بهترین بازیکنان بسکتبال تاریخ، که با تمرین و مداومت به تمرین و بازی کردن، تونست چندین قهرمانی ببره و رکوردهای بسیاری رو بشکنه. اون همیشه میگفت که از خطاهاش یاد گرفته و به خاطر اونها موفق شده.
جی کی رولینگ
نویسنده کتابهای هری پاتر، که با تمرین و تکرار و مداومت به نوشتن و ارسال داستانهاش به ناشران، تونست یکی از محبوبترین و پرفروشترین نویسندگان دنیا بشه. اون چندین بار رد شد و تقریبا هیچ پولی نداشت ولی تسلیم نشد و به رویایش پایبند موند.
استیو جابز
بنیانگذار شرکت اپل، که با استمرار و پشتکار در ابتکار و نوآوری، تونست یکی از موفقترین و تاثیرگذارترین کارآفرینان دنیا بشه. اون چندین بار شکست رو تجربه کرد و حتی از شرکت خودش اخراج شد ولی هیچ وقت دست از کار نکشید و به ایدههایش اعتماد داشت.
چند راهنمایی از کتاب پتانسیل پنهان برای ادامه دادن به کار و پیشرفت کردن:
اهداف کوچک برای خودت داشته باش
- برای اینکه بتونیم به کارمون ادامه بدیم، باید به خودت اهداف کوچک و قابل اندازهگیری بدی که بهت احساس پیشرفت بدن. این اهداف میتونن بهت کمک کنن که از کارت لذت ببری و انگیزهت رو بالا نگه داری.
- به خودت جایزه بده. برای استمرار در کار، باید به خودت جایزههایی بدی که بهت احساس رضایت بدن. این جایزهها میتونن بهت کمک کنن که از کارت ارزش قائل بشی و انگیزهت رو تقویت کنی.
- خودت رو تشویق کن. برای مداومت در کار، باید به خودت تشویقهایی بدی که بهت احساس اعتماد بدن. این تشویقها میتونن بهت کمک کنن که از کارت افتخار کنی و انگیزهت رو حفظ کنی.
در نتیجه…
در پایان خلاصه کتاب “پتانسیل پنهان”، میبینیم که نویسنده به ما یاد میده چطور میتونیم از استعدادها و تواناییهای پنهان خود استفاده کنیم. کتاب به ما نشون میده که همه ما تواناییهای زیادی داریم که شاید خودمون هم از وجودشون بیخبریم.
نویسنده تاکید میکنه که برای کشف و به کارگیری این پتانسیلهای پنهان، باید خودمون رو بشناسیم و از منطقه راحتیمون بیرون بیایم. باید با خودمون صادق باشیم و شجاعت داشته باشیم تا به سمت چالشها و فرصتهای جدید بریم.
یادتون باشه، موفقیت واقعی وقتی به دست میاد که ما به استعدادهای درونیمون اعتماد کنیم و با تلاش و پشتکار، اونا رو به کار بگیریم. با شجاعت و اراده، میشه به پتانسیلهای پنهان دست پیدا کرد و به هدفهای بزرگ رسید.
برای خرید نسخه چاپی این کتاب از دیجی کالا روی لینک زیر بزنید:
خرید کتاب پتانسیل پنهان از دیجی کالا
برای عمیقتر شدن موضوعات مهم کتاب پتانسیل پنهان
با دوره خروج میتونی از عادتهای کهنه خودتون خارج بشید، خودتون رو وارد چالشهایی کنید و از اونها رهایی پیدا کنید. عادت ها رابطه مستقیمی با توسعه فردی و رشد شخصی ما دارند.
کارگاه آنلاین خروج (راه آسان ترک عادت)
فایل آموزش سریع کشف سایه ها هم یه فایل حدود 45 دقیقه ای هست که توی این فایل توضیح دادم که چطور نیمه تاریک وجود خودتون رو کشف و روی اون کار کنید:
نکات مهم و کلیدی کتاب پتانسیل پنهان
این صفحه یک مقاله در مورد کتاب پتانسیل پنهان (توانمندی های نهان) به قلم آدام گرانت هست که نشون میده چطور میشه با شروع قبل از آمادگی، استمرار در کار و عمیقتر شدن، کارهای بزرگی انجام داد. نکات کلیدی این صفحه اینها هستن:
- شروع قبل از آمادگی: برای رشد شخصی، باید کارهای جدید رو قبل از اینکه حس کنی آمادهای، شروع کنی. این کار باعث میشه که از منطقه راحتی خودت خارج شی و به چالشهای جدید برخورد کنی.
- ادامه دادنِ به کار: برای رشد شخصی، باید به کاری که شروع کردی ادامه بدی و از خطاها و اشتباهات خودت درس یاد بگیری. این کار باعث میشه که انگیزهت رو حفظ کنی و به هدفهات برسی.
متشکرم از مطالب خوب شما
عااالی
فقط باید ادامه داد و توکل کرد بخدا. دوره ایمانتون خیلی کمکم کرد ممنون
ممنون ذهن با مثال دیگه نمیتونه نجواهای منفی کنه و بگه نمیشه
مثال هایی که زدید عالی بود ممنون
عالی بود و پربار مثل همیشه
بسیارعالی